Administratieve Dienstverlening

Welkom op mijn website, fijn dat ik me aan u voor mag stellen!
Mijn naam is Arjan van der Meer. Ik ben sinds het jaar 2000 werkzaam in de financiƫle sector, vanaf 2010 als zelfstandig ondernemer. Een van mijn motivaties is het ontzorgen van mijn opdrachtgevers. Omdat ik dit ook wil doen voor andere ondernemers ben ik gestart met de administratieve dienstverlening.

Ik denk graag met u mee en door mijn brede ervaring kan ik mij goed inleven in uw bedrijfssituatie. Persoonlijk contact vind ik belangrijk en u kunt mij makkelijk benaderen. Integriteit, no-nonsense en oprechtheid zijn voor mij belangrijke eigenschappen om u te helpen en duidelijkheid te geven in uw administratie. Voor mij is van belang dat u uw administratie begrijpt!

Ontzorgen

Ons motto is dat wij u willen ontzorgen. Uw kracht ligt bij het ondernemen op uw vakgebied en wij ontzorgen u van de administratieve verantwoordelijkheden.

Services

Wat kunt u van ons verwachten?

U krijgt toegang tot een administratie pakket, waarin wij uw administratie verzorgen. Per kwartaal worden de BTW-aangiftes ingediend en wij kunnen u ondersteunen bij het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting. Tenslotte kunt u al uw vragen stellen m.b.t. uw administratie.

Betaalbaar

Samen spreken we af wat u per maand gaat betalen. Wij hanteren een all-in maandtarief, zodat u per maand weet wat u betaald voor onze dienstverlening.

Samen

Zonder uw hulp kunnen wij u niet goed ontzorgen!

Het tijdig en zo volledig mogelijk aanleveren van facturen en relevante informatie met betrekking tot uw administratie zorgt ervoor dat wij u goed kunnen ondersteunen.

Klantrecensies

Lees de ervaringen van klanten waar we al mee samenwerken.

Contact

KVK-nummer

27373105

BTW-nummer

NL002043888B64

Stuur een bericht

Algemene Voorwaarden

13 + 2 =